Google Drive cloud storage

Google Drive biedt standaard 15GB gratis opslag ruimte voor alle gebruikers van Google. Maar gebruikt u Google Drive binnen Google Apps for Work dan wordt het maar liefst 30GB per gebruiker. Google drive is een belangrijk onderdeel van Google Apps for Work en past perfect binnen een cloud oplossing met Google als basis.

Versie beheer gemakkelijk gemaakt.

Door een uitgebreide mogelijkheid voor versie beheer wordt het gemakkelijk om uw bestanden te beheren. In de Google Drive applicatie kan elke versie van het bestand worden teruggekeken. U kunt dus elke verandering volgen of terug zoeken. Op die manier kunnen veel mensen tegelijk gebruik maken van een bestand en gaan er geen gegevens verloren.

Directe synchronisatie met desktop applicaties.

Voor wie liever werkt met de vertrouwde windows verkenner of IOS finder applicaties op de desktop is er de mogelijkheid om Google Drive op uw pc, laptop of Mac te installeren. Deze applicatie zorgt dan dat u altijd de laatste versie van uw bestanden tot uw beschikking heeft. De synchronisatie zorgt ervoor dat u lokaal bestanden kunt bewerken of opslaan en dat iedereen binnen de organisatie deze bestanden binnen enkele seconden kan zien en gebruiken. 

Optimaal samenwerken.

Door live synchronisatie en bewerken van bestanden in de online applicatie kan er gemakkelijk worden samengewerkt. Wijzigingen in documenten en spreadsheets zijn direct zichtbaar zodat er geen veranderingen worden overschreven of dubbel worden aangepast. Er is zelfs een chatbox aanwezig zodat er snel kan worden overlegd.

Copyright ©2018, All rights reserved, Everything About Computers

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.