By Microsoft

OneDrive is de cloud oplossing van Microsoft. OneDrive heeft standaard 15GB gratis opslag voor gebruikers. Hier wordt standaard ook de online versie van Office aangeboden. Zodat bestanden met Word, Excel of powerpoint bewerkt kunnen worden vanuit uw internet browser. U heeft dus geen dure office pakketten meer nodig om uw werk uit te kunnen voeren.

OneDrive geïntegreerd in uw Office 365 cloud

Office 365 heeft OneDrive automatisch geïntegreerd in alle werk pakketten. Dat betekent dat u alle voordelen van OneDrive hebt wanneer u kiest voor een cloud op basis van Office 365. U heeft bij het kleinste abonnement al een opslag capaciteit van 1TB. Dat moet genoeg zijn om al uw documenten en afbeeldingen op te slaan en overal beschikbaar te hebben.

Gemakkelijk offline beschikbaar met OneDrive

OneDrive heeft een desktop applicatie die zorgt voor de synchronisatie naar uw computers. Na installatie van dit stukje software kunt u uw bestanden gewoon benaderen vanaf uw pc met de vertrouwde windows verkenner. U kunt dan ook alle bestanden bewerken met de desktop versies van Office. Deze pakketten zijn een stuk krachtiger dan de online versie. Voor een aantal van onze klanten is deze extra capaciteit nodig om alle bestanden te bewerken. 

Copyright ©2018, All rights reserved, Everything About Computers

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.