Overal en altijd online zijn

Omdat wij niet alleen verstand hebben van netwerkbeheer maar ook van telefonie kunnen wij zorgen dat u altijd en overal online bent. Via een glasvezel of ADSL verbinding op kantoor en een 4G verbinding wanneer u onderweg bent.

Met Everything About Computers bent u altijd online. Uw mail is altijd tot uw beschikking, u kunt altijd uw agenda raadplegen en altijd en overal uw onderneming aansturen. Wij bieden internet verbindingen waar u echt iets aan heeft. Altijd en overal ook wanneer u in een buitengebied bent via bijvoorbeeld sateliet.

ADSL internet

Al een verouderde techniek maar nog steeds een van de meest gebruikte vormen van internet is ADSL. Internet via het stabiele kopernetwerk is altijd beschikbaar. Storingen in uw internet verbinding zijn nauwelijks aan de orde omdat dit netwerk al helemaal is uitontwikkeld.

Lees meer

Glasvezel internet

De nieuwste en snelste manier van internet is glasvezel internet. Met een abonnement kunt wel tot 1GB/ps halen. Dat is 128 keer zo snel als het huidige ADSL internet. Maar ook 10 keer zo snel als het snelste kabel internet. Glasvezel wordt nu uitgerold in heel Nederland en dus ook voor u beschikbaar.

Lees meer

Kabel internet

De kabel is net als het kopernetwerk in heel Nederland beschikbaar. Over de kabel is het mogelijk sneller internet te krijgen dan via ADSL. Daarom wordt vaak gekozen voor deze optie. Kabel internet wordt niet vaak gebruikt als zakelijke internet verbinding maar dit is jammer omdat de prestaties vele malen beter zijn dan ADSL.

Lees meer

Mobiel internet

Als u vaak op reis hebt u een mobiele internet verbinding nodig. Mobiel internet is er niet alleen voor uw telefoon of tablet maar ook uw laptop kan worden voorzien van mobiel internet. Op die manier kunt altijd en overal internetten zonder afhankelijk te zijn van wifi netwerken.

Lees meer

Telefonie abonnementen

Altijd en overal bereikbaar

Wij hebben altijd een oplossing voor uw verbinding. Dit kan gaan om vaste telefonie, mobiele telefonie, internet, televisie. Uw totale telecom kan bij ons worden ondergebracht.

Omdat wij contracten kunnen aanbieden van alle grote merken zijn wij erg flexibel. Daarom krijgt u altijd de voordeligste en beste oplossing voor uw onderneming. Wij kunnen zelfs zorgen dat alles naadloos met elkaar samenwerkt waardoor u bijvoorbeeld uw vaste telefoon kunt doorzetten naar uw mobiel. Of via uw mobiele telefoon uitbelt met uw zakelijke nummer.

VoIPVOIP
internet bellen

VoIP is de nieuwe manier van telefonie voor uw bedrijf. Met VoIP is het voor elk bedrijf mogelijk een uitgebreid en ingewikkeld telefoon systeem op te zetten. VoIP zorgt voor naadloze integratie van vaste telefoons en mobiele telefoons. Met VoIP belt u via een internet verbinding. De mogelijkheden zijn daarmee eindeloos.

Lees Meer

Mobiele telefonieMobiele telefonie

Met mobiele telefoons blijft u voortaan overal beschikbaar. De locatie van uw werkplek is niet meer belangrijk. Uw telefoon zorgt ervoor dat u overal bereikbaar bent. Zowel telefonisch als via internet. Mobiele telefonie is zo belangrijk geworden dat dit naadloos moet aansluiten op uw bedrijf.

Lees Meer

Vaste telefonieAnaloge telefonie

Analoge telefonie lijkt oud maar is nog steeds in veel kantoren aanwezig. Vaste telefonie is een verzameling voor het bellen over een analoge lijn en het aansluiten van een fax over dezelfde lijn. VoIP begint wel in rap tempo de analoge telefoon te vervangen maar er zijn nog organisaties die vertrouwen op de analoge telefoon.

Lees Meer

De voordelen op een rijtje

1. Alles op 1 factuur

Omdat wij alle verbindingen kunnen leveren krijgt u alles gemakkelijk op 1 factuur. Uw mobiele en vaste telefonie, uw internet en uw televisie. Zo hoeft u niet allemaal elke maand vele facturen te verwerken. Wij sturen u gewoon 1 factuur.

Alle service op 1 plek

Nooit meer bellen met grote logge organisaties om storingen op te lossen. Wij doen dit voor u. Heeft u een probleem met uw mobiele telefoon dan zorgen wij ervoor dat dit wordt opgelost. Problemen met uw internet, wij zorgen dat u snel weer online bent. Wij kennen de wegen bij grote organisaties en kunnen uw probleem direct doorgeven en oplossen.

Copyright ©2018, All rights reserved, Everything About Computers

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.