Internet is nu een primaire behoefte. Daarom is het belangrijk dat het betrouwbaar is en altijd aanwezig. Zonder internet kunt u geen e-mail ontvangen, niet meer telefoneren (ook KPN heeft voortaan bellen via internet), kortom geen mogelijkheid om in contact te komen met uw klanten. Wij bieden daarom altijd een internet verbinding die past bij uw behoeften. Dit doen wij door het totale overzicht te houden van alle internet verbindingen.

ADSL internet

Al een verouderde techniek maar nog steeds een van de meest gebruikte vormen van internet is ADSL. Internet via het stabiele kopernetwerk is altijd beschikbaar. Storingen in uw internet verbinding zijn nauwelijks aan de orde omdat dit netwerk al helemaal is uitontwikkeld.

Lees meer

VDSL internet

VDSL is het snelle broertje van ADSL. VDSL bied de mogelijkheid van snel internet over het koper netwerk. De snelheden zijn te vergelijken met het kabel netwerk. Voordeel van VDSL is dat het net zo stabiel is als het kopernetwerk. Storing zijn ook bij VDSL zeldzaam.

Lees meer

Glasvezel internet

De nieuwste en snelste manier van internet is glasvezel internet. Met een abonnement kunt wel tot 1GB/ps halen. Dat is 128 keer zo snel als het huidige ADSL internet. Maar ook 10 keer zo snel als het snelste kabel internet. Glasvezel wordt nu uitgerold in heel Nederland en dus ook voor u beschikbaar.

Lees meer

Kabel internet

De kabel is net als het kopernetwerk in heel Nederland beschikbaar. Over de kabel is het mogelijk sneller internet te krijgen dan via ADSL. Daarom wordt vaak gekozen voor deze optie. Kabel internet wordt niet vaak gebruikt als zakelijke internet verbinding maar dit is jammer omdat de prestaties vele malen beter zijn dan ADSL.

Lees meer

Mobiel internet

Als u vaak op reis hebt u een mobiele internet verbinding nodig. Mobiel internet is er niet alleen voor uw telefoon of tablet maar ook uw laptop kan worden voorzien van mobiel internet. Op die manier kunt altijd en overal internetten zonder afhankelijk te zijn van wifi netwerken.

Lees meer

Sateliet internet

Sateliet internet is een verbinding op plekken waar normaal geen verbinding mogelijk is. U kunt hierbij denken aan het buitengebied. Hier is niet vaak adsl of kabel mogelijk. Vaak zijn ook deze gebieden niet goed bereikbaar in het mobiele netwerk.

Lees meer

 

Copyright ©2018, All rights reserved, Everything About Computers

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.