Telefonie

Communicatie is het aller belangrijkste

Op een snelle en betrouwbare manier kunnen communiceren met uw klanten is belangrijk. Dit kan via e-mail en internet maar een telefoon is nog steeds het snelst en meest klantvriendelijk.

Omdat telefonie steeds vaker wordt geïntegreerd in de ICT omgeving van uw organisatie hebben wij een uitgebreide kennis opgebouwd van alle telefonie oplossingen. Telefonie komt ook in veel vormen en er zijn duizende combinaties mogelijk. Wij kunnen u adviseren over de beste telefonie oplossing.

VoIPVOIP
internet bellen

VoIP is de nieuwe manier van telefonie voor uw bedrijf. Met VoIP is het voor elk bedrijf mogelijk een uitgebreid en ingewikkeld telefoon systeem op te zetten. VoIP zorgt voor naadloze integratie van vaste telefoons en mobiele telefoons. Met VoIP belt u via een internet verbinding. De mogelijkheden zijn daarmee eindeloos.

Lees Meer

Mobiele telefonieMobiele telefonie

Met mobiele telefoons blijft u voortaan overal beschikbaar. De locatie van uw werkplek is niet meer belangrijk. Uw telefoon zorgt ervoor dat u overal bereikbaar bent. Zowel telefonisch als via internet. Mobiele telefonie is zo belangrijk geworden dat dit naadloos moet aansluiten op uw bedrijf.

Lees Meer

Vaste telefonieAnaloge telefonie

Analoge telefonie lijkt oud maar is nog steeds in veel kantoren aanwezig. Vaste telefonie is een verzameling voor het bellen over een analoge lijn en het aansluiten van een fax over dezelfde lijn. VoIP begint wel in rap tempo de analoge telefoon te vervangen maar er zijn nog organisaties die vertrouwen op de analoge telefoon.

Lees Meer

Oplossingen op maat gemaakt.

Elke organisatie en elke medewerker heeft eigen wensen wanneer het gaat om telefonie. Denk alleen al aan het gebruik van een vaste of mobiele telefoon. Wij kennen al deze wensen en hoe we dit op de beste en voordeligste manier. Wij adviseren u graag.

Copyright ┬ę2018, All rights reserved, Everything About Computers

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.