Webhosting

Webhosting

Elke website een veilige en snel bereikbare plek nodig om zich te huisvesten. Wij bieden daarom webhosting aan op één van onze webservers. Hier heb u gegarandeerd toegang tot uw website zoveel als u wilt. Wij gaan u niet lastig vallen met opslagcapaciteit of met verbruik van bandbreedte. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd bereikbaar is voor uw bezoekers.

Onze webhosting

Wij hebben servers in eigen beheer waar wij een plaats vrijhouden voor uw website. Omdat wij het zelf erg vervelend vinden als onze website niet goed bereikbaar is hebben zorgen wij ervoor dat uw website altijd beschikbaar is voor uw bezoekers.

Met een goed uitgebalanseerde netwerk infrastructuur en optimaal gebruik makend van onze opslagcapaciteit, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw website te veel data verbruikt of te groot wordt.

Domeinregistratie

Uw website moet ook bereikbaar zijn, daar heeft u een domeinregistratie voor nodig. Hieraan kunnen we dan uw website koppelen maar ook uw eigen e-mail adressen.

Webhosting zonder domeinregistratie is hetzelfde als een huis zonder huisnummer. Daarom is een domeinregistratie erg belangrijk. Een domeinregistratie is het adres van uw website zoals bijvoorbeeld www.everythingabout.nl. Door naar de website te gaan weet uw internet browser op welke bel hij moet drukken om de informatie met uw bezoeker te delen.

Wij bieden alle soorten domeinen aan van .nl tot .com en van .be tot .eu. U kunt bij ons alle extensies afnemen of toevoegen aan uw huidige website. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht om snel DNS wijzigingen door te voeren of domeinen te verhuizen.

SSL certificaten

Om vindbaar te worden in zoekmachines heb je een SSL certificaat nodig. Met een SSL certificaat veranderd uw http:// in https://. Dit geeft aan dat u als website eigenaar gevalideerd bent.

Gebruikers krijgen dan een beveiligde en versleutelde verbinding met uw website. Gevalideerd voor eigenaarsschap zodat gegevens altijd vertrouwd worden verstuurd van u naar de website. Het invullen van contactformulieren en inloggegevens zijn op die manier optimaal beveiligd.

Onze dienstverlening

Ook voor webhosting geld dat wij alles in het werk stellen om u totaal te ontzorgen. Wij staan altijd klaar voor uw vragen en zorgen dat alles soepel verloopt. Dat doen wij in dit geval door extra zorg te dragen voor de volgende punten.

  • Snelle registratie van domeinen
  • Direct en volledige toegang tot uw webhosting omgeving
  • Pré installatie van bekende Open Source CMS systemen zoals Wordpress of Joomla.
  • Direct doorvoeren van wijzigingen in uw registraties en locaties van uw websites.

Copyright ©2018, All rights reserved, Everything About Computers

Offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen.